REZIMA kompletna integracija

Oglašavajte i punite Vaš smještaj kroz globalnu mrežu partnera.

Booking.com

Booking.com je dio grupe Priceline, svjetskog lidera u online putovanja i srodnim uslugama. Na Booking.com-u, povezujemo putnike sa najvećim izborom nevjerovatnih mjesta na svijetu - uključujući sve od apartmana, kuća za odmor i porodičnih B & B-a, do luksuznih odmarališta s 5 zvjezdica, kuća za drveće i čak igurama.

FlipKey

FlipKey je dio TripAdvisor Rentals, vodeće prodavnice za iznajmljivanje kuća sa više od 830.000 nekretnina u 190 zemalja.

HomeAway

Sa preko 2 miliona jedinstvenih mjesta za boravak u 190 zemalja, HomeAway posvećen je da pomogne porodicama i prijateljima da nađu savršeno mjesto za odmor kako bi zajedno stvorili nezaboravna putovanja. HomeAway je dio porodice brendova Expedia, Inc.

Holiday Lettings

Holiday Lettings nudi smještajne jedinice za kratkoročni najam, s integriranim recenzijama TripAdvisora. S ciljanom publikom iz cijelog svijeta, trenutno promoviše preko 140,000 objekata.

TripAdvisor

TripAdvisor, najveća svjetska turistička lokacija Sa preko 570 miliona kriterija i mišljenja koje pokrivaju najveći svjetski izbor putnih listova širom svijeta - pokrivanje 7.3 miliona smještajnih kapaciteta, aviokompanija, atrakcija i restorana.

ApartmentsApart

ApartmentsApart je specijalist za iznajmljivanje apartmana na kratke periode, najviše u europskim gradovima.

AirBnB

Airbnb je povjerljivo tržište u zajednici za ljude koji popisuju, otkrivaju i rezervišu jedinstvene smještaje širom svijeta u više od 65.000 gradova i 191 zemlje.

Only Apartments

Only-apartments su specijalizirani za iznajmljivanje apartmana za kratke I srednje boravke u preko 109 zemalja svijeta.

Expedia

Expedia, Inc. je jedna od vodećih svjetskih turističkih kompanija, sa širokim portfoliom marke koji uključuje neke od svjetskih turističkih brendova sa najvećim povjerenjem.

Agoda

Agoda je jedna od najbrže rastućih online hotelskih platformi širom svijeta, navodeći stotine hiljada hotela i pruža usluge na 38 različitih jezika.

Budgetplaces.com

Budgetplaces je svjetski brend koji nudi siguran I pristupačan smještaj u više od 1000 destinacija svijeta sa preko 200.000 online rezervacija na godišnjem nivou.

Atraveo

Atraveo je veliko online tržište smještajnih jedinica koje vam na raspolaganje daje preko 300.000 apartmana I pruža za odmor širom Europe I svijeta.

9flats

9flats ponudi se mogu naći razne pristupačne smještajne jedinice za odmor širom svijeta.

Wimdu

Wimdu je jedan od vodećih svjetskih online tržišta za privatni smještaj. Sa više od 350.000 smještajnih jedinica u 150 zemalja svijeta.

FeWo-Direkt

FeWo-direct je vodeći provajder online iznajmljivanja kuća za odmor usmjeren na njemačko govorno područje.

Abritel

Abritel je francuski broj 1 portal za iznajmljivanje smještanih jedinica.

Cities Reference

Cities Reference sa sjedištem u Rimu nudi iznajmljivanje smještajnih jedinica u više od 220 destinacija širom Europe i Amerike.

Vacation Rentals

Vacation Rentals nudi iznajmljivanje smještajnih jedinica namijenjenih porodicama. Dio su gupacije HomeAway sa više od 40.000 smještajnih jedinica.

VRBO

VRBO nudi iznajmljivanje smještajnih jedinica uglavnom bazirano na američko tržište koje u svojoj ponudi nudi preko 2 miliona objekata.

Villas

Villas je portal Booking-a koji je usmjeren na iznajmljivanje vila, apartmana i kuća za odmor.

Ostrovok

Ostrovok je najveći portal u Rusiji fokusiran na destinacije koje su napopularnije među ruskim putnicima.

Splendia

Splendia je LUXURY HOTEL BRAND koji uslužuje više od pola miliona korisnika širom svijeta I glavni je portal za online rezervisanje luksuznih hotela.

Wuking

Wuking omugućuje pogodan online sistem rezervisanja hiljada apartmana u mnogim turističkim destinacijama.

Rentals Combined

Rentals Combined pruža kvalitetne rezervacijske usluge za posao I odmor.

Magic Stay

Magic Stay prva platforma za rezervaciju alternativnog smještaja za poslovne putnike.

Rentals by Days

Rentals by Days nudi veliki izbor smještajnih jedinica u mnogim lokacijama svijeta.

La Comunity

LaComunity jedan od vodećih kanala u Španiji koji promoviše blizu 30.000 stanova,vila i apartmana u više od 500 destinacija svijeta.

Tripping

Tripping.com je najveći svjetski pretraživač za odmor i kratkoročne zakupe. Sa preko 10 miliona nekretnina u 150.000 destinacija, Tripping.com vam pruža najširi izbor jedinstvenih smještaja širom svijeta.

GoHolidayLets

GoHolidayLets je platforma reklamne usluge za vlasnike i agente prazničnih objekata širom svijeta.

StopSleepGo

StopSleepGo korisnici mogu pronaći različite smeštajne kapacitete savršene za svaku priliku, od porodičnih odmora do poslovnih putovanja i romantičnih odmora, skoro bilo gdje u svijetu.

VacAgent

VacAgent je B2B rezervacijski sistem za online rezervaciju za turističke agencije, imovinske upravitelje I online portale.

HostelWorld

HostelWorld je vodeća globalna hostel-Booking platforma koja ima više od 8 miliona pregleda na 33.000 objekata u više od 170 zemalja svijeta.

Eholiday

Eholiday.pl lider među online uslugama smještaja na poljskom Internet tržištu za rezervsisanje smještajnih jedinica.

Trivago

Trivago uspoređuje cijene hotelskih smještaja u više od 190 zemalja I ima više od 1,4 milijardi posjeta na godišnjem nivou.

ByDays

Bydays je platforma sa hiljadama kratkoročnih iznajmljivanja i smještaja širom svijeta.

TripVillas

Tripvillas je portal za iznajmljivanje verifikovanih I potpuno namještenih kuća za odmor .

NextTrip

NextTrip kanal na kojem se nalaze milioni kuća za odmor,hoteli I odmarališta za iznajmljivanje.

Egencia

Egencia je kanal koji je specijalizovan I potpuno usmjeren ka poslovnim putovanjima.

WiFLAP

WiFlap je ambiciozna I prosperitetna kompanija koja se brzo razvija sa nastojanjem da postane vodeća turistička kompanija na međunarodnom tržištu.

Hotwire

Hotwire je kanal koji nudi više od 173.000 hotela širom Sjeverne Amerike, Evrope, Latinske Amerike i Azije.

Hotels

Hotels vodeći online sajt za smještaj koji nudi rezervacije hotela, kuća za odmor, apartmana , odmarališta u preko 200 zemalja..

Hotels Combined

HotelsCombined je portal posluje na više od 42 jezika, obrađuje 130 različitih valuta i agregira više od 2 miliona poslova od stotina turističkih i hotelskih lanaca.

Perfect Visit

Perfect Visit najistaknutiji Holandski portal sa pristupom preko 5.000 servisiranih stanova širom zemlje.

Dormis

Agencija koja je krenula s radom u Barceloni, a sada nudi smještajne jedinice u cijelom svijetu.

Tourico Holidays

Tourico Holidays najbrže rastuća kompanija koja je u 22 godine svoga poslovanja proširila svoje tržište na 6.271 destinaciju.

Flat4Day

Flat4Day je vodeća mreža iznajmljivanja kuća, kuća za odmor, opremljenih apartmana i vila u Evropi, Turskoj i Bliskom Istoku.

HouseTrip

HouseTrip je jedna od najvećih sajtova za iznajmljivanje kuća za odmor na svijetu.

Homelidays

Homelidays je član HomeAway porodice čije su ponude za iznajmljivanje smještajnih jedinica usmjerene na francusko tržište..

Poveži svoj smještaj sa preko 50 portala

Najbolji portali za oglašavanje smještaja čekaju na Vas!